Gjensidige kindlustusselts avab Sõpruse Ärimajas uuenenud kontseptsiooni ja välimusega kontori

14.08.2020

• 22.04.2024
    Eesti inimesed on hakanud vähem prügi sorteerima
  • 16.04.2024
    Tüütud parklaõnnetused: kes vastutab plekimõlkimise eest?

Gjensidige kindlustusselts avab Sõpruse Ärimajas uuenenud kontseptsiooni ja välimusega modernse kontori

17. augustil avab Gjensidige kindlustusselts uuenenud kontseptsiooniga kontori. Uut kontorit iseloomustavad avatus, ergonoomilisus ja jätkusuutlikkus.

Sõpruse Ärimajas asuv Gjensidige kontor läbis uuenduskuuri ning on nüüd samasuguse avatud, ergonoomilise ning keskkonnasõbraliku kontseptsiooniga nagu ülejäänud Skandinaavia ja Baltikumi Gjensidige kontorid. Gjensidige Eesti filiaal on Sõpruse Ärimajas tegutsenud aastast 2008 kui Ärimaja ka valmis. Ettevõte soovib uues kontoris luua oma töötajatele mugava ja efektiivse töökeskkonna.

Eesti Gjensidige filiaali esindaja Denis Nikolajev:

„Peale karantiini kehtestamist suutsime väga kiiresti ümber kohaneda kodukontoritega, mis näitas kui oluliseks osutus aasta alguses paika pandud digitaliseerimise projekt. Soovime, et Gjensidige kontor oleks mugav koht, kuhu töötajad soovivad tulla ning seda see nüüd tõesti ka on. Ergonoomiline töölaud, mida saab liigutada üles-alla vastavalt töötaja vajadustele ning samuti ka töötaja vajadustega kohanev tool tagavad kontoritööl hea tervise, lisaks ei saa mainimata jätta ka valgustust, mille uus avar kontor tagab. Samas tagame töötajatele ka võimaluse vaikses nurgas keskenduda, mistõttu on meil väikese kontori peale lausa 4 eraldi ’vaikset tuba’. Mugavasse kontorisse on alati rõõm tulla, aga arvestades praegust uut olukorda püüame oma töötajatele ka kodust töötamise võimalikult mugavaks ja paindlikuks teha. On oht, et sügisel tuleb silmitsi seista koroonaviiruse teise lainega. Oleme viinud oma meeskonna uuele IT platvormile, mis tagab täieliku ligipääsu süsteemidele kodukontorist - töötajal peab selleks olema kaasas ainult sülearvuti ja telefon.“

ADB Gjensidige Baltikumi tegevjuht Marius Jundulas: “Kontoriruumid on Gjensidige töökultuuri lahutamatu osa kõigis Skandinaavia ja Baltikumi riikides. Oleme töökeskkonna ja protsesside osas paindlikud, kaasaaegsed ja keskkonnasõbralikud. Näiteks vähendasime digitaalsete lahenduste väljatöötamisega paberi kasutamist Baltikumis lausa 90% ning meie töötajad on võtnud endale kohustuse toetada ettevõtmisi, mis vähendavad nende ökoloogilist jalajälge. Hiljuti läbiviidud uuringust selgus, et kaheksa Gjensidige töötajat kümnest on vähendanud tarbimist, et olla keskkonnasäästlikum.“

Gjensidige kontori kogupindala on 493 m2, kus töötab kokku 33 inimest. Kontor on varustatud uusima tehnoloogia, ergonoomiliste toolide ja laudade ning uudse infotehnoloogiaga, keskendudes ettevõtte igapäevases tegevuses jätkusuutlikkuse põhimõttele. Ettevõte on juba teist aastat praktiseerinud ’puhta laua’ põhimõtet, vähendades sellega ressursside kasutamist, tagades klientide andmete täieliku kaitse ja kontori üldise korra. Tööpäeva lõpuks jääb lauale ainult monitor, klaviatuur ja hiir. Kõik isiklikud asjad jäetakse personaalsesse lukustatavasse hoiukappi.

Gjensidige Eesti filiaali kontor asub Sõpruse Ärimajas, Sõpruse puiestee 145, C korpuse neljandal korrusel.

Gjensidige on Norra suurim kindlustusettevõte, mis on Eestis tegutsenud tänaseks 15 aastat. Ettevõttes on kokku ligi 3800 töötajat ning lisaks Norrale ja Eestile pakub Gjensidige kindlustuslahendusi veel Taanis, Rootsis, Lätis ja Leedus. Ettevõtte eesmärgiks on kaitsta klientide elu, tervist ja vara ning aidata kliente nii õnnetuste ennetamisel kui ka õnnetuse järgselt.

14.08.2020